Kuumakivihoito

variviuhka

Lämpöisillä kivillä tehty hieronta yhdessä aromaattisten öljyjen kanssa rentouttaa tehokkaasti lihaksistoa syvältä, aina 3cm syvyyteen asti, saaden aikaan hyvän olon tunteen ja stressitason laskun.

Hieronnan seurauksena lihaksiston liikkeet ja liikelaajuus lisääntyvät ja sidekudosten elastisuus parantuu. Lämpö vilkastuttaa tehokkaasti kudoksen aineenvaihduntaa.

Hoito rauhoittaa kokonaisvaltaisesti kehoa sekä mieltä, sekä vähentää stressiä ja unettomuutta.

Kuumakivihoitoa suositellaan heikosta ääreisverenkierrosta tai kroonisista lihaskivuista kärsiville ihmisille, mutta se sopii erinomaisesti ihan kaikille hyvästä olosta, ja kokonaisvaltaisesta rentoutuksesta kiinnostuneille, ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen on tärkeää juoda paljon vettä, koska runsas veden nauttiminen tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta ja lisää näin hoidon vaikutusta.

Kuumakivihoitoja teen Kiipulan kuntoutuskeskuksella, Kiipulantie 507, 14200 Turenki, omassa hoitohuoneessani, kuin myös asiakkaiden luona pienille porukoille. Kysy lisää, ja tiedustele aikoja täältä!

Kuumakivihoidon hinta on vain 35€/tunti.
Kysy myös lahjakortteja!Värianalyysi


variviuhka

Väreillä on vahva merkitys. Ne antavat voimaa, saavat sinut säteilemään ja keräämään positiivisia katseita.Oikein valitut värit korostavat omia luonnollisia värejäsi ja näytät upealta, hehkuvalta ja hyväkuntoiselta.

Ulkoisen olemuksen merkitys esiintymiseen ja yleisön vastaanottavaisuuteen on tunnustettu jo pitkään myös yritysmaailmassa, värit ja pukeutuminen viestivät myös siis työaikana sinusta, eikä ole täysin merkityksetöntä miten pukeudut ollessasi tekemisissä sidosryhmiesi kanssa.

Voin auttaa sinua löytämään parhaat värisi BC-värikonsulttikoulutuksen ja pitkän kokemukseni tuomalla ammattitaidolla. Saat opastuksen värien maailmaan josta on sinulle apua asu-, koru-, sekä meikkivalinnoissa. Värianalyysin meikkiopastuksineen voit saada yksilöllisesti tai pienryhmässä.

Huom! Nyt saatavilla myös stailauspaketti, jossa sinulle tehdään värianalyysi, kampaus ja meikit! Palvelu toteutetaan yhteistyössä Tuulosen hyvinvointikeskus/Mirella kanssa, Tuulosentie 1, 14810 Tuulos.

Annan mielelläni lisätietoa palveluistani ja olen lämmöllä tukenasi kohti raikasta uutta olemustasi.

Värianalyysi sis. pienimuotoinen meikkaus + värikartta 150€. Kaksi henkilöä yhtä aikaa 120€, ryhmät max 5 henkeä 100€/hlö. Kysy myös lahjakortteja!Tyylianalyysi

tyylikuva

Tyylianalyysin avulla korostamme vartalosi parhaita ja häivytämme epädullisia puolia. Tämä tapahtuu paitsi väri- sekä materiaalivalinnoilla, myös oikeanlaisilla mittasuhteilla joilla huomioimme juuri sinun vartalon- ja kasvojenmuotosi.

Tyylianalyysin avulla löydämme juuri sinulle oikeat, hyvin istuvat kauniit asukokonaisuudet, sinun mieltymyksiäsi mukaillen. Opit myös yhdistelemään vaatteitasi ja kokoamaan toimivia asukokonaisuuksia.

Meillä jokaisella on oma tyylimme ja on tärkeää että löydämme omamme, sen mikä sopii juuri meille ja saa meidät tuntemaan itsemme itsevarmaksi ja olomme hyväksi. Tyyli on osa kokonaisvaltaista imagoamme ja hyvinvointiamme.