Mikä on värianalyysi?


Värianalyysissa sinulle esitetään suositeltavia värejä pukeutumiseen ja meikkaukseen erilaisten kehon omia värejä analysoivien menetelmien perusteella. Saat käyttöösi värikartan jota voit käyttää hyödyksi vaate-, koru- sekä kosmetiikkahankinnoissasi.

Värianalyysi tehdään esimerkiksi vertaamalla ihonväriäsi testivärikankaisiin. Kankaita kokeillaan kasvojasi vasten ja katsotaan miten sävy vaikuttaa kasvoihisi. Testikankaiden sävyistä valitaan miellyttävimmät.

Värianalyysilla haetaan harmoniaa ihosi, silmiesi ja hiustesi väreille suhteessa vaatetukseesi, koruihisi ja meikkaukseesi. Värivalinnoilla pyritään vahvistamaan myös omia sävyjäsi. Onnistunut värivalinta korostaa kasvojasi. Onnistuneet, juuri sinulle sopivat värivalinnat saavat huomion kiinnittymään kasvoihisi, kun epäonnistuneet valinnat taas kiinnittävät huomion vaatteisiisi.

Värisävyt jaetaan vuodenaikojen mukaan lämpimiin väreihin: kevät ja syksy sekä viileisiin väreihin: talvi ja kesä. Ihonvärisi kartoitetaan näitä kategorioita vasten ja tietoa käytetään hyväksi sinulle tehvävissä värivalinnoissa. Jokaiselle meistä löytyy oma vuodenaikakatergoria joiden värit sopivat juuri sinulle parhaiten.

Ja vielä viimeiseksi, mutta ei suinkaan vähäisimmäksi jäävä seikka; värianalyysissa huomioidaan toki myös aina sinun toiveesi; mikä sinusta tuntuu ja näyttää hyvältä

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiisi värianalyysista, sekä palveluistani: Yhteystietoni löydät täältä.


Friendtex-vaatekutsutKatso video Friendtex-vaatekutsuista alta.
Osuus alkaa kohdasta 15 min 6 s.